Pulmologu kosovar: Një shishë është sa 150 cigare

-

Pulmologu kosovar, Shpëtim Thaçi ka thënë se një seancë në shisha bar është sa të thithësh tymin e 150 cigareve.

Në një intervistë për Kiks Kosova, pulmologu Thaçi ka thënë se një seancë në shisha bar është e barasvlershme me tymin e 150 e cigareve, vlerësojnë pulmologët.

Ai madje ka treguar se shishat apo nargjilet janë kancerogjene.

Sipas tij, organet respiratore të njeriut janë të destinuara që të pranojnë vetëm ajër të pastër. Andaj, ekspozimi i tyre ndaj tymit dhe përbërjes së shishave, krijon probleme afatgjate dhe ndikon në rritjen e numrit të personave që vuajnë nga kanceri.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit