Sa do të jetë dallimi në çmim, pas shtrenjtimit të rrymës për ata që shpenzojnë më shumë se 800 kW/h

-

Rritja e çmimit të energjisë, sipas vendimit të ZRrE-së, do t’i prekë të gjithë ata që shpenzojnë më shumë se 800 kW/h.

Tarifa për ta do të jetë 12 cent më e larta dhe 6 cent më e lira.

“Ky bllok të zhvendoset në 800 kilovat orë. Struktura tani e re tarifore deri në 800 i inkurajon konsumatorët që t’i shfrytëzojnë dy tarifat. U ofron konsumatorëve që të shfrytëzojnë energjinë në mënyrë eficence me 5,9 cent kWh. Për ata që konsumojnë mbi 800 është tarifa e lartë prej 12 cent dhe tarifa e ulët 6 cent. Njëkohësisht edhe në deri 800 tarifa e ulët prej 3 cent dhe tarifa e lartë prej 7 cent”, është thënë nga Departamenti i tarifave në ZRRE.

Sipas ZRRE-së, rreth 20% e tejkalojnë këtë bllok të konsumit tarifor

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit