Sabri Fejzullahu në zi, humb njeriun e shtrenjtë: Lamtumirë Zemra Ime…

Disa dite me pare ai humbi mikun Rasim Thaçi. Ai u shpreh se Cima do t`i mungojë jo vetëm si mik por edhe si njeri me të cilin kishte ‘ndarë hallet e dertet’, derisa iu shprehu ngushëllime edhe familjes së artistit si dhe të gjithë shqiptarëve anembanë.

Ai postoi edhe një fotogra me humoristin të shkëputur nga njëra ndër skeçet e tyre që kishin marrë pjesë së bashku.

Shpejt ike, merre me mend të shkruaj unë për shkuarjen tënde në atë botë.

Sa pikël lim e sa dhimbje.Kush do t`i dhurojë jetë, buzëqeshje, dashuri ashti si na dhe ti neve shqiptarëve. Lamtumirë zemra ime”, shkroi Sabriu për mikun e ngushtë.