Shkrimi prekës i djalit të Hysni Gucatit

Djali i Hysni Gucatit, Musliu, në një postim në Facebook i ka shkruar një dedikim babait të tij i cili u arrestua dje nga EULEX dhe u dërgua në Hagë. Me disa vargje, Musliu tregon se po iu mungon shumë babai i tyre dhe mallkon ata që e arrestuan.

Kujtojmë se dje në një aksion të EULEX në zyret e OVL të UÇK-së, u arrestuan Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Postimi i plotë i djalit të Hysni Gucatit: Hys po të qojm të fala-Jo veq na fmit e tu që çdo natë e kemi falënderu Zotin që je ne mesin tonë
Po të qojm të fala jo veq Baba e Nana
Që kemi djal Luan po thonë
Po të qojm të fala Hys
Jo vetëm shokë e bashkëluftetarë
Po të qon të fala e gjithë Kosova mbarë
Ti je ballëlart
Sepse kështu jemi edhe ne me ty
Ti nuk je penduar 1000 jetë do ti falje për liri
Eh sa dhimbjen e kishe
Por asnjë nuk të mposhti
“Ata” do ti mallkoj gjaku yt
Do ti mallkoj Zoti
Do ti mallkoj mungesa
Që e ndiejn fëmijët për Babë
Do ti mallkoj pritja që në oborr po e bën
Nëna Hatë
Disa paskan harruar
Qe për ta ngrite zërin gjithmonë
Që nga Padrejtësitë e para
Hys nuk je i vetëm
Kosova të qonë të fala!