‘’Shqiptarët Nuk Arritën Të Më Linin Shtatzënë, Këtë E Bëri Zezaku I Madh’’, Linda Halimi Reagon Në Mënyrë Epike Pas Kritikave

Këngëtarja Linda Halimi disa ditë më parë solli në jetë vajzën e saj, të cilën e quajti Kaimana. Prej disa kohësh Linda jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe është martuar me reperin amerikan Davon Edwards, i cili njihet nga të gjithë si Big D.
Këngëtarja ka marrë mjaft urime për lindjen e vajzës së saj, por edhe kritika pasi bashkëshorti i saj reperi amerikan është me ngjyrë. Lidhur me këto Linda ka reaguar.

Shqipet janë borxh deri në fyt në shitore, e ende merren me faktin se pse Linda Halimi është martuar me person të racës së zezë.’’Krahas kësaj Linda ka pyet nëse është e nevojshme të thotë diçka më shumë.

Kujtojmë këtu se pas lindjes së vajzës, Linda tha:
Shqiptarët nuk arritën të më linin shtatzënë, këtë e bëri zezaku i madh. Ndjenja është fantastike.”

Çka mund të thuhet si përfundim është se Linda Halimi ka zgjedhur një mënyrë epike për t’ju kundërpërgjigjur personave që e kanë kritikuar.