Si rrallëherë, shfaqet në një imazh të bukur vajza e Granit Xhakës

Para pak kohe Granit Xhaka dhe gruaja e tij Leonita u gëzuan me ardhjen në jetë të vajzës së tyre, të cilën e pagëzuan me emrin Ayana Xhaka.

Graniti edhe pse shumë i ndjekur nëpër mediat sociale duke gëzuar interesim të madh rreth tij, ka preferuar që të mos e ekspozojë shumë vajzën e tij të vogël.

Por së fundmi ka qenë Leonita, e cila ka ndarë me fansat një fotografi të vajzës së vogël. “Our Babyangel”, ka shkruar ajo duke e shoqëruar me këtë fotografi të Ayanas.