Super Ofertë për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore” në portalin Jeta-Online

Super ofertë për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore” në Portalin Jeta-Online. Kjo ofertë speciale ka për qëllim që t’ua mundësoj të gjitha subjekteve politike dhe deputetëve të reklamojnë gjatë fushatës zgjedhore 2019.

Oferta vlen për të gjitha subjektet politike si dhe kandidatët për deputetë që të reklamojnë gjatë kësaj fushate zgjedhore deri më 06 tetor në ditën e zgjedhjeve.

Për më shumë informata për reklamimin dhe per promocion na kontaktoni në numrat 044 465 425 ose 049 729 760 dhe ne email adresen JetaOnline@gmail.com ose info@jeta-online.info