Super ofertë për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore” në Portalin Jeta-Online

Kjo ofertë speciale ka për qëllim që t’ua mundësoj të gjitha subjekteve politike dhe deputetëve të reklamojnë gjatë fushatës zgjedhore 2019. Oferta vlen për të gjitha subjektet politike si dhe kandidatët për deputetë që të reklamojnë gjatë kësaj fushate zgjedhore deri më 06 tetor në ditën e zgjedhjeve.

Për më shumë informata për reklamimin dhe për promocion na kontaktoni në numrat 044 465 425 ose 049 729 760 dhe ne email adresen JetaOnline@gmail.com ose info@jeta-online.info

Oferta përfshinë: Reklama çdo ditë shpërndahet në 11 faqe të facebook dhe 3 grupe në facebook tjera. Reklamën e shohim mbi 20.000 vizitor shqiptarë nga Kosova.
Në këtë ofertë përfshihet: një foto ose një slogan i juaj me sponsor nga facebook, një banner 128 x 762 px në web – site tonë, që i bie mesatarisht 20K plus 10 day = 200,000(shpërndarje(vizitor)) origjinal. Ne garantojmë për trafikun dhe për reklamimin tek kosovarët! Çmimi i ofrtes më e larta nga : Pako 1.230€ Pako 2.180 € dhe  Pako 3.150€

P.s. Ne kemi mbi 300.000 usera aktiv kosovarë.