Të Prëmten dhe të shtunen (me daten 29 dhe 30 Shtator) do të ekzekutohen këto kategori të pagesave

-

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Me datë 30 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e sektorit publike. Jeta-Online

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit