Teskti i fituesit në Festivalin e Këngës në Shqipëri për Eurosong, sjell këngën FLM, SPS, Të këngë së fundit

Lindon Berisha ka promovuar sot këngën e tij më të re, “FLM, SPS”. Lindoni ka sjell një këngë tepër interesante për publikun e tij sonte. Kënga, e cila quhet “FLM, SPS”, është një këngë me plot ritëm, e ku edhe në këtë këngë do të mund të shihni një tekst që ai vet e ka shkruar.

Megjithatë kënga është komerciale dhe është pritur mirë nga publiku. Muzika dhe kënga është punuar nga vet Lindoni kurse koproducent i këngës është Binnay.

Kujtojmë se Lindoni është tekstshkures i këngës së Arilena Arës, “Shaj”, këngë e cila do ta prezantojë Shqipërinë në Europsong në maj të këtij viti.