TikTok lanson një platformë të re

-

TikTok ka lansuar platformën e vet të promovimit dhe shpërndarjes së muzikës, të quajtur SoundOn. Kompania thekson se platforma ka për qëllim që të ndihmojë artistët e rinj të rrisin bazën e fansave të tyre dhe të shpërndajnë muzikën e tyre në mbarë botën.

Artistët mund të përdorin SoundOn për të ngarkuar muzikën e tyre në TikTok dhe të fillojnë të fitojnë kur muzika përdoret në platformën e krijimit të videove. Artistët mund të shpërndajnë muzikën e tyre në platforma të tjera si Apple Music, Spotify përmes SoundOn.

TikTok tha se 100% e honorareve të fituara do t’u shkojnë artistëve në vitin e parë ndërsa më pas, 10 përqind e fitimeve do të shkojnë për TikTok. Platforma tani është lançuar plotësisht në Brazil, Indonezi, MB dhe SHBA pas testimit beta.

Disa nga artistët e parë që përdorën platformën përfshijnë Chloe Adams, Games We Play, Muni Long dhe Abby Roberts.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit