Tjetër goditje e rëndë për Hisen Berishën: Që 20 vjet vjelle helm e vrer për PDK-në

Profesori Binak Maxharraj përmes një statusi në Facebook, ka kritikuar Hisen Berishën, ish-Komandant i brigadës 138 “Agim Ramadani”, i cili ishte pjesë e betejës së Koshares, dhe i cili së fundi kaloi në PDK.Maxharraj thotë se ky aderim është një kafshatë që s’kapërdihet.

Ja shkrimi i tij:SENZACIONALE: HISEN BERISHA NË PDK-Dikush e ka vetem një fytyrë.Dikush i ka një, e dikush më shumë fytyra,dikush është më fytyrë të mshehur,siç është rasti më Hisen Berishen,i cili që 20 vjet villte helm e vrerë për PDK,kapsën dhe përdhosjen e shtetit.

Për çudi edhe Hisen Berisha shkojë në atë përdhosje dhe kapje të shtetig, të bahet pjesë e sajë.
Kafshatë që skapërdihet është ky rast.