Valëza publikon coverin e ri – S’ta fal, që po korr suksese

Këngëtarja Valëza Zogaj publikon Coverin e ri – S’ta fal, që po korrë suksese/Jeta-Online

Përndryshe Valëza njihet një vajzë e talentuar, e bukur dhe shumë tërheqëse prej fansave të saj. Përveç kësaj ajo ka edhe një zë shumë të ëmbël që e dallon nga të tjerët shkruan JETA-ONLINE

Coveri i Valëzes ka filluar të dëgjohet dhe të shpërndahet gjithandej, pra po ja u sugjerojmë ta dëgjoni dhe ta vlerësoni vetë ju /Jeta-Online.