Zgjidhni një simbol qiellor dhe lexoni mesazhin që do t’ju frymëzojë për të realizuar qëllimet tuaja

-

Në foton më poshtë mund të shihni katër simbole qiellorë të përdorur për një qëllim specifik në mbretërinë e engjëjve.

Engjëjt janë gjithmonë rreth nesh, duke na udhëhequr dhe mbrojtur. Ndonjëherë nuk jemi plotësisht të vetëdijshëm për praninë e tyre, por kjo nuk do të thotë që nuk mund të marrim një mesazh nga ta, shkruan “Italia Feed”.

Vëzhgojini ato me kujdes dhe zgjidhni atë që ju tërheq më shumë, transmeton lajmi.net.
Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Nëse keni zgjedhur një zile, kjo do të thotë që po përjetoni një “zgjim”. Këmbanat u përdorën gjatë festimeve fetare. Tingulli i kambanës pastron energjinë e keqe dhe përshpejton ardhjen e mundësive të reja, njerëzve, interesave, ideve dhe shëndetit të mirë.

Nr.2

Nëse keni zgjedhur një kurorë, do të thotë që engjëlli ju vë një kurorë në kokë si një shenjë urimi. Ju keni përdorur aftësitë tuaja pavarësisht të gjitha sfidave që ju kanë dalë përpara. Nëse keni qenë në gjendje ta bëni këtë, me siguri jeni bërë më shpirtërorë.
Nuk është rastësi që kurora vendoset mbi kokë, ku ndodhet chakra e kurorës. Kjo qendër energjetike është shumë e rëndësishme për të gjitha lidhjet shpirtërore. Nëse ëndërroni një kurorë, jini shumë të lumtur! Kjo do të thotë që jeni në rrugën e zhvillimit shpirtëror.

Nr.3

Harpa prodhon muzikë që rezonon në një frekuencë të veçantë dhe ka një efekt qetësues. Engjëlli juaj dëshiron t’ju thotë se ju pret një kohë e mbushur me paqe dhe lumturi. Nëse jeni ndier pak të trishtuar ose të zhgënjyer në jetë, engjëlli ju thotë të relaksoheni dhe të shijoni të ardhmen. Ndjeni rrezet e diellit në fytyrën tuaj, shijoni jetën. Thjesht duhet të pranoni paqen që po vjen tek ju.

Gjithçka do të bëhet mirë, gjithçka që kërkoni do të vijë së shpejti. Nëse ëndërroni një harpë, engjëlli ju kujton se duhet të zgjidhni momentin e duhur për t’i bërë gjërat. Ju besoni se ekziston një urdhër qiellor që duhet t’i bindeni.
Nr.4

Shpata është një simbol i kryeengjëllit Michael. Nëse keni zgjedhur këtë simbol, do të thotë që me vetëdije ose pa vetëdije e thërrisni këtë kryeengjëll për ndihmë dhe mbrojtje. Ajo mund t’ju ndihmojë të kapërceni demonët e brendshëm, zakonet jo të shëndetshme, frikën, negativitetin dhe pasigurinë. Ju mund të pyesni veten nëse jeni aq i veçantë sa të merrni një mesazh engjëllor. Përgjigja është po! Nëse mund të silleni mirë me të paktën një person ose një kafshë, atëherë meritoni vëmendjen engjëllore.

 

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit