Zhduket një vajzë që 4 ditë në Prishtinë

Prishtinë, zhduket një vajzë që 4 ditë.

Një vajzë në Prishtinë është zhdukur që nga 19 janari.

Rastin e ka raportuar në Polici motra e saj e cila tha se ajo u largua nga shtëpia dhe nuk dinë për vendndodhjen e saj.

“Veternik, Prishtinë 19.01.2021, 23:00. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se motra e saj vik.tima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.