Zyrtare – Shtrenjtohet çmimi i energjisë elektrike në Kosovë

-

Zyra e Rregullatorit të Enrgjisë zyrtarisht votoi propozimin për shtrenjëtimin e çmimit të energjisë për konsumatorët në Kosovë.

Bordi i ZRrE-së ka miratuar ngritjen e çmimit të energjisë elektrike.

“Mbi 800 kilovatë kemi tarifën e ulët prej 6 cent dhe tarifën e lartë prej 12 cent. Edhe për këta ekzistojnë dy tarifa. Edhe këta konsumatorë e përfitojnë subvencionin e qeverisë, i cili realisht po besojmë që është e përballueshme për shumicën e konsumatorëve”, tha kryesuesi.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit