HomeLajmeLajme nga Vendi

Lajme nga Vendi

Prej datës 20 deri me 30 pritet te behen pagesat për këto kategori ne llogari e juaja

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Lajm i mire; Ministria e Ekonomise sot pritet ta lansoje masën e re për financim

Lajm i mire; Ministria e Ekonomise sot pritet ta lansoje masën e re për financim Ministria e Ekonomisë me rastin e lansimit të “Thirrje për...

Informacion me rendesi rreth faljes se 100 eurove te tatimit ne pronë

Pezullimi i vendimit për ndryshimet në Ligjin për Tatimin në Pronë, nga Kushtetuesja rrezikon që të humb afatet që janë paraparë për faljen e...

Njoftim. Me daten 25 Shtator do te ekzekutohen pagesat per keto kategori

Njoftim. Me daten 25 Shtator do te ekzekutohen pagesat per keto kategori Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e...

E fundit: Prej 20 deri me 29 pritet te behen pagesat për këto kategori ne llogari e juaja

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

“5 mijë euro kush bën fëmijën e tretë”

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka prezantuar programin “Rruga e Re”, që përfshin 100 projekte apo zotime të kësaj partie. Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku,...

LDK-ja premton: 5 mijë euro kush bën fëmijën e tretë

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka prezantuar programin “Rruga e Re”, që përfshin 100 projekte apo zotime të kësaj partie. Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku,...

E fundit: Me daten 20 pritet te behen pagesat për këto kategori

E fundit: Me daten 20 pritet te behen pagesat për këto kategori Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e...

Lajmi: Me daten 20,24,25 dhe 29 pritet te behen pagesat për këto kategori ne llogari e juaja

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Nga data 20 deri me datën 25 të këti mujit do ti merrni këto pagesa

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Lajmi: Nga data 15 deri me daten 25 te keti mujit do ti merrni keto pagesa

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Këto janë procedurat për aplikimet e suksesshme për subvencionim të energjise elektrike

Mbi dy mijë familje kanë aplikuar për subvencionimin e masave të Efiçiencës së Energjisë (EE) në shtëpitë e tyre, në kuadër të projektit “Zbatimi...

Njoftim per pagesat e subvencioneve per libra per femijet 5 vjeqar

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, u deklarua disa herë mbi procesin e pajisjes me tekste shkollore me vendim të ri, për nxënësit që nisnin...

Kosova dhe Austria me nismë për njohjen e përvojës së punës dhe pensioneve

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të fundit ka marr vendim që të filloj nismën me Austrinë për njohjen e përvojës së punë...

Spanca: Bie numri i personave që kanë marr paga pa qenë në marrëdhënie pune sipas Marrëveshjes së Brukselit, dërgohen 51 raste në Prokurori

Spanca: Bie numri i personave që kanë marr paga pa qenë në marrëdhënie pune sipas Marrëveshjes së Brukselit, dërgohen 51 raste në Prokurori Gjatë vitit...

Këto jane procedurat për aplikimet e suksesshme per subvencionim te energjise elektrike

Mbi dy mijë familje kanë aplikuar për subvencionimin e masave të Efiçiencës së Energjisë (EE) në shtëpitë e tyre, në kuadër të projektit “Zbatimi...

Lajm jo i mirë rreth çmimeve në Kosovë, ankohen qytetarët

Në Tregun Gjelbër në kryeqytetin e Kosovës, çmimet e prodhimeve bujqësore vendore janë ngritur dukshëm këto ditë. Konsumatorët ankohen se këto çmime të larta dhe...

FOLLOW US

0FansLike
0FollowersFollow