HomeLajme nga Ekonomia

Lajme nga Ekonomia

Granit Xhaka shpallet “lojtari i ndeshjes” në takimin Zvicër-Gjermani

Futbollisti i Kombëtares së Zvicrës, Granit Xhaka u shpall “lojtari i ndeshjes” ndaj Gjermanisë. Takim i fundit në fazën e grupeve në Euro 2024 u...

Sa do te jete vlera qe do tu ekzekutohen perfituesve ne skemen e re sociale?

Sa do te jete vlera qe do tu ekzekutohen perfituesve ne skemen e re sociale? Ngjashëm si me skemën aktuale sociale, pagesat bëhen në fund...

Shi i madh, fundosen veturat në Prishtinë

Shi i madh, fundosen veturat në Prishtinë Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut në Prishtinë, disa vetura janë fundosur në Prishtinë. Kjo ka ndodhur...

Pagesat për nesër dhe ditët tjera

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Nesër do të kryhen këto pagesa, njoftohuni edhe për ditët tjera

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Si bëhet pagesa mujore për përfituesit nga SAS pilotimi?

Si bëhet pagesa mujore për përfituesit nga SAS pilotimi? 6. Si bëhet pagesa mujore për përfituesit nga SAS pilotimi? Ngjashëm si me skemën aktuale sociale, pagesat...

Pagesat pas 3 dite do ti në Bankat tuaja keto pagesa, duhet ti kontrolloni llogarit

• Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen...

Pagesat pas 4 dite do ti në Bankat tuaja keto pagesa, duhet ti kontrolloni llogarit

• Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen...

Pagesat nga data 24,25 dhe 28 në Bankat tuaja, duhet ti kontrolloni llogarit

• Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen...

Këto janë kategorite e familjeve që perfitojne nga Skema e re pensionale

Kush mund të përfitojë nga SAS Pilotimi? ▶️ Nga SAS pilotimi mund të përfitojnë familjet e varfra dhe në kushte të rënda ekonomike, si vazhdimësi...

Zyrtare: Keto jane kategorite e familjeve qe perfitojne nga Skema e re pensionale

Kush mund të përfitojë nga SAS Pilotimi? ▶️ Nga SAS pilotimi mund të përfitojnë familjet e varfra dhe në kushte të rënda ekonomike, si vazhdimësi...

Masnesër i merrni këto pagesa në Bankat Tuaja

• Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen...

Pagesat në Bankat Tuaja nga 18 deri me 28 në këto data duhet ti kontrolloni llogarit

• Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen...

Njoftim me rendesi nga ZKA

ZKA-ja publikon raportet e auditimit për gjashtë ministri Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) publikoi gjashtë raportet e para të auditimit për Ministritë, si: Ministrinë e...

Pagesat në Bankat Tuaja me 18,24,25 dhe 28: Shuma që do të Dalin ne llogarit e juaja.

• Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen...

Transferimet e Pagesave në Bankat Tuaja: Shuma që do të Dalin deri më 28 Qershor 2024

• Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen...

Transferimet e Pagesave në Bankat Tuaja: Shuma që do të Dalin nga 18 deri më 28 Qershor

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

FOLLOW US

0FansLike
0FollowersFollow